Jan Lundberg och Melker Andersson bjuder in till 2019 års roligaste ledarutbildning!

MASTER MIND 2019 – LEDARTRÄNING & MATLAGNING MED STJÄRNKOCKAR

Med Jan Lundberg, Melker Andersson & Jonas Svensson

START 24 JANUARI – 4 tillfällen under 2019

”Jag har jobbat med att vilja ge andra en förhöjning i livet, både med mat och människor hela mitt yrkesliv. Vill du dela ett år med mig och andra som också tycker det ska vara roligt att leda? Detta sker i en unik kombination av ledarskapstärning och matlagning.” – Jan Lundberg

Utgångspunkt för året: Jag kommer under kursen att dela med mig av tio års hemligheter kring hur man skapar framgång i sitt ledarskap. Kursens rika avsmakningsmeny innehåller åtta steg i en unik ledarskapsmetodik. Allt detta är samlat i en ny arbetsbok med många tips, övningar och handledning som du kan omsätta direkt i din vardag.

Anmäl dig till: jan@egnavagen.se eller ring +46703618923

Läs mer här och skriv ut: din inbjudan!

Rulla till toppen