Metodiken

Den egna vägens ledarskap – hitta ditt kraftfält!

Den egna vägens ledarskap – En integrerad ledarskapsmetod som matchar din potential med organisationens behov och framtid och lägger grunden för ditt unika ledarskap.

Åtta utvecklingssteg som bygger upp den personliga inspirationen samt hur du kan skapa resultat genom att jobba genom andra.

Trots att det finns en uppsjö av management teorier finns det ett gap mellan teorierna och det egna ledarskapet. Vad beror det på? Min erfarenhet är att vi inte reflekterar och analyserar den personliga sidan av ledarskapet på djupet. Vad är mitt syfte? Vilka är mina mål? Var hämtar jag min inspiration? Var ligger utmaningarna och vad krävs av mig som ledare? Genom att analysera både den personliga och den strategiska sidan av ledarskapet kan vi komma in i kraftfältet där saker och ting börjar hända och verksamheten kan lyfta.

Allting börjar med målet. Vart är organisationen på väg och vilka utmaningar och behov finns? Vilka är mina styrkor och hur kan jag bäst kombinera dem med mitt ledarskap? Finns här några sabotörer eller kontraproduktiva beteenden? Vi trattar ner till din personliga formel för ledarskap. Ditt personliga kraftfält där du kan agera.

(Ledarskapsmetoden har utvecklats bl.a med inspiration av Peter Koestenbaum, professor i filosofi.)

”KRAFTEN I DEN EGNA VÄGENS LEDARSKAP”
VÅR WORKBOOK FÖR METODIKEN!
Rulla till toppen