Vad säger våra partnerkunder?

ENTREPRENÖRENS RESA

År 2006 träffades Dick Karlsson grundaren till Diakrit och Jan Lundberg och påbörjade ett framgångsrik samarbete. Hör Dick berätta om hur han hittade tillbaka till sin glädje och energi och hur han fann en långsiktighet som resulterade i en makalös expansion av hela bolaget.

“Som ledare och entreprenör har jag fått en helhetssyn som jag grundar mina viktigaste värderingar på i livet. Idag vågar jag låta andra växa med uppgiften och arbetar mer långsiktigt. Resultatet av det är en makalös expansion av hela bolaget.”

Dick Karlsson, grundare Diakrit

Fler röster:

Dejan Garaca

Fd elitmålvakt i Malmö FF, idag försäljningschef

”Jag personligen uppskattade enormt med denna kurs för ledningsgruppen var att den baserades på mycket praktiska övningar samt verkliga händelser. Jag fick hjälp med små enkla metoder som hjälpte mig nå bra resultat med mitt team. Ofta kan kurser bli väldigt stela och svåra att förstå om man är ny inom jobbet. Vi fick jobba med våra konkreta problem och praktiska lösningar. Janne gjorde detta exemplariskt. Med stor energi och glädje och egen erfarenhet kunde han förmedla lösningar för de flesta mentala hinder som uppstår med mitt team. Jag fick betydligt mer kontroll och struktur. Kan varmt rekommendera denna utbildning.”

Caludia Sora-Nadin

Försäljningschef, Diakrit

”Det som gjorde programmet för ledningsgruppen till en framgångshistoria var att vi vände upp och ner på allt. Vi började utgå från det vi är bra på och tycker är kul. Resultatet blev ett mycket välfungerande team. Vi lärde känna varandra på djupet vilket skapade trygghet och ett mänskligt värde. Utifrån det sprängdes barriärerna och en större förståelse för varandra växte fram. Jag bär än idag med mig en känsla av lycka. Och berättar ofta om denna ynnest och önskar att fler fick uppleva samma sak. Jag kan varmt rekommendera detta, för det ger så himla mycket.”

Rulla till toppen